O nouă platformă online pentru membrii UNPIR Bucureşti

  • București
  • 03/15/2017 - 17:07

Filiala UNPIR București pune la dispoziția membrilor săi o nouă platformă online, mai accesibilă, mai eficientă și mai mai ușor de folosit. Concepută pentru a fi o unealtă care să permită o vizualizare rapidă a anunțurilor și a știrilor de interes pentru membrii Uniunii, platforma vine cu un proces de înregistrare mai simplu și o răsforire a anunțurilor facilă, care va permite parcurgerea tuturor știrilor într-un timp mai scurt.

Membrii Uniunii beneficiază în mod automat de un cont alocat prin intermendiul sistemului nostru informatic. Pentru a avea acces la toate informațiile și pentru a se putea loga în site, membrii sunt rugați să solicite personal parola.

Prin urmare, unul dintre beneficiile acestei platfome este faptul că membrii nu vor mai avea nevoie să își creeze un cont, ci doar să solicite parola. După ce obțineți datele de acces, veți putea fi la curent cu toate noutățile cu privire la UNPIR și veți putea vedea toate anunțurile publicate pe site într-o formă nouă, mult mai accesibilă și ușor de folosit.

Secțiunea „MEMBRI”

Platforma mai cuprinde o listă a membrilor săi (un tablou), care funcționează ca un director de persoane / companii. Cu ajutorul userului și parolei care îi vor fi alocate, fiecare membru își va putea edita informațiile din cadrul acestei secțiuni: locație, data și nr. de înregistrare, adresă, modalitățile de contact, precum și o scurta descriere.

Secțiunea “EVENIMENTE”

Tot în cadrul acestei platforme, se va putea regăsi o pagină care va permite membrilor să fie la curent cu toate evenimentele din calendarul Uniunii. Aceasta va conține o arhiva cu evenimente anterioare, dar și o listă cu evenimente viitoare, împreună cu detaliile asociate fiecăruia dintre acestea: data, titlu, locație, galerie foto / video și descrierea evenimentului. Totodată, printre funcționalitățile acestei secțiuni se numără și posibilitatea pe care o au utilzatorii de a introduce un anumit eveniment în agenda lor personala doar printr-un singur click.

 

Secțiunea “PUBLICAȚII”

În cadrul site-ului, membrii vor pot accesa și secțiuna numită “Publicații”. Aici se vor posta pe lângă publicațiile de interes, articole apărute la diverse evenimente și conferințe împreună cu alte reviste online. Revistele vor putea fi răsfoite online cu ajutorul unui soft special, care va permite o navigare ușoară și căutarea materialelor după cuvinte cheie.

Secțiunea”ȘTIRI”

Secțiunea de “Știri” din cadrul site-ului va cuprinde toate noutățile cu privire la Uniune, informațiile de interes general care le-ar putea fi utile membrilor sau informații referitoare la modificările cu privire la activitatea profesională a practicienilor în insolvență. Știrile vor fi arhivate și se va putea face o răsfoire ușoară a conținutului postat în cadrul acestei rubrici, indiferent de data publicării.

Secțiunea “LEGISLAȚIE”

În cadrul rubricii „Legislație”, membrii vor putea accesa toate documentele cu privire la legislația în vigoare, precum și ultimele modificări legislative care se asociază cu activitatea practicienilor în insolvență.

Secțiunea „LICITAȚII”

Secțiunea „Licitații” va cuprinde toate anunțurile cu privire la propritătile și bunurile scoase la licitație. Pagina de previzualizare a anunțurilor va afișa informațiile importante legate de proprietățile scoase la licitație (preț, tip, titlu), dar și un buton de căutare prin care se va putea face căutarea anunțuilor postate după cuvinte cheie specifice sau după categoria acestora.

 

Galerie: