Licitaţii

Secţiunea „Licitaţii” va cuprinde toate anunţurile cu privire la propritătile şi bunurile scoase la licitaţie.

Vezi mai mult

O nouă platformă online

Filiala UNPIR Bucureşti pune la dispoziţia membrilor săi o nouă platformă online, mai accesibilă, mai eficientă şi mai mai uşor de folosit. 

Vezi mai mult

Despre Filiala Bucuresti

  • Fondata în anul : 2000
  • Codul Fiscal : 13159459
  • Cont Curent BCR Unirea : RO87RNCB0082044182530001
  • Subcont fond de lichidare BCR Unirea : RO76RNCB0082044182530005
  • Subcont fond de lichidare Libra Bank : RO22BREL0002000780760100
  • Telefon /Fax : 021.314.33.95 / 021.314.33.97
  • E-mail : office@unpirbucuresti.ro
  • Web site : www.unpirbucuresti.ro

Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România Filiala București s-a constituit în data de 15 Aprilie 2000 în baza O.G. 79/1999 privind organizarea activității practicienilor în reorganizare și lichidare, fiind înregistrată la Administrația Finanțelor Publice în data de 03 Iulie 2000, ca filiala a UNPRL - Uniunea Națională a Practicienilor în Reorganizare și Lichidare.

Citeste Mai Mult
UNPIR FILIALA BUCURESTI

Licitatii

Intră în cont pentru a adăuga anunțuri în secțiunea „Licitații” și pentru a avea acces la toate informațiile de interes pentru membrii filialei UNPIR București.

Intră în cont

Ghidul Utilizatorului

Membrii Uniunii beneficiază în mod automat de un cont alocat prin intermendiul sistemului nostru informatic. Pentru a avea acces la toate informațiile și pentru a se putea loga în site, membrii sunt rugați să solicite personal parola.

Descarca Ghidul Utilizatorului

VALORI

Valorile pe care le promovăm, conservăm și susținem sunt în consonanță cu semnificația profesiei liberale practicată de către membrii ei, Statutul profesiei și Codul de etică. Astfel, susținem principiile care guvernează exercitarea profesiei: independența, integritatea morală, respectarea secretului profesional, evitarea conflictului de interese, a practicilor anticoncurențiale și a concurenței neloiale.

 

Citește mai mult

MISIUNE

Misiunea Filialei, ca parte a UNPIR, pentru protejarea valorilor promovate și împărtășite de corpul profesional şi pentru atingerea obiectivelor propuse se manifestă în principal prin:

Apărarea și dezvoltarea rolului principal și unic al profesiei în activitatea de restructurare și faliment, de aplicare a procedurilor de preinsolvență și insolvență;

 

Citește mai mult

OBIECTIVE

Ca lider în cadrul UNPIR, cu cel mai mare număr de membri practicieni în insolvență activi și cu cel mai mare număr de proceduri de insolvență, Filiala București promoveaza și protejează valorile transpuse la nivel de principii ale activității practicienilor în insolvență în vederea atingerii în mod real și efectiv a ceea ce reprezintă misiunea profesiei.

 

Citește mai mult