Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale, organizată în data de 31 ianuarie 2020

  • 01/06/2020 - 13:56

Distinși colegi,

Vă invităm să participați la  Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale, organizată în data de  31 ianuarie 2020, în Aula Magna a Facultății de Drept - Universitatea Bucuresti (Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, sector 5, Bucureşti, România), cu sprijinul Universul Juridic, al Facultății de Drept, Universitatea București, UNPIR – Filiala București, Baroului București, Camerei Notarilor Publici București, Camerei Consultanților Fiscali, Camerei Auditorilor Financiari din România.

Propunere speakeri:

1. Invitat Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor (ONPCSB)
2. Judecător Luminița Criștiu-Ninu (președintele CA București)
3. Procuror Elena Hach
4. Procuror Daniela Dediu
5. Procuror Remus Jurj
6. Judecător Cătălin Magdalena (președintele secției penale a Tribunalului București)
7. Prof. dr. Mihai Hotca
8. Avocat Augustin Zăbrăuțanu

În cadrul protocolului de organizare, ne-au fost alocate 50 de locuri, pentru practicienii în insolvență membri ai Filialei București, pentru care participarea este gratuita.

Pentru toți ceilalți participanți, taxa este de 300 lei+TVA.

Având în vedere numărul limitat de locuri, înregistrarea se va face în ordinea înscrierii, până la data de 24 ianuarie 2020,  la Filiala București a UNPIR, prin mail office@unpirbucuresti.ro sau bucuresti@unpir.ro.

In situația în care vor rămâne locuri disponibile, vă vom anunța în timp util.

Programul si celelalte detalii de participare vor fi transmise după înregistrare.

Participanții vor beneficia, pe lângă lucrarea  „Legea nr. 129/2019 pentru prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative”; autori: Mihai Adrian Hotca și Elena Hach, Editura Universul Juridic, 2019 https://www.ujmag.ro/drept/drept-penal/legea-nr-129-2019-pentru-prevenirea-si-combaterea-spalarii-banilor-si-finantarii-terorismului-precum-si-pentru-modificarea-si-completarea-unor-acte-normativesi de un Cont  Premium la Portalul Universul Juridic timp de trei luni.

Președinte

Cătălin Andrei Dascăl